Wat kost isolatie?


  Spouwmuur-, vloer- of dakisolatie
  Altijd een voordelige all-in prijs
  Bespaar honderden euro’s per jaar
Postcode Huisnr Toev

Over Isolatieplan

Een oprecht advies over alle isolatiemogelijkheden aangebracht door vakkundige en beleefde specialisten. Op deze manier laten wij huurders en woningeigenaren profiteren van een goed geïsoleerde woning. Daarbij zijn we met een kantoor in Zwolle en teams verspreid over heel Nederland altijd dichtbij.

Beloofd is beloofd

Isolatieplan doet er alles aan om uw woning op de best mogelijke manier te isoleren. Hierdoor weet u zeker dat u maximaal profiteert van een comfortabele en energiezuinige woning. Dit zeggen we niet alleen, we garanderen het ook:
 • Altijd persoonlijk en eerlijk advies
  Onze vriendelijke adviseurs maken graag een isolatieplan op maat, afhankelijk van uw situatie en wensen. We nemen de tijd voor u en zijn van maandag t/m donderdag van 8.30 - 20.30 en vrijdag van 8.30 - 17.00 uur op ons telefoonnummer (lokaal tarief) te bereiken.  
 • U betaalt pas na de oplevering
  ​Op het moment dat u geniet van een goed geïsoleerde woning, doet u pas de duurzame investering.
 • Geen onvoorziene kosten achteraf
  ​U wilt achteraf niet voor verrassingen komen te staan, vandaar dat al onze prijzen all-inclusive zijn. U weet dus direct waar u aan toe bent.
 • Uitsluitend betrouwbaar materiaal
  Alle, door Isolatieplan geleverde isolatiematerialen, zijn gecertificeerd en voldoen aan strenge richtlijnen. Daarbij testen wij onze materialen uitvoerig. Hierdoor kunnen wij u een garantie op werkzaamheden bieden van 15 jaar.
 • De beste deal, nergens goedkoper
  Wij hanteren de beste prijzen. Vindt u tijdens uw aanschaf een scherpere aanbieding? Isolatieplan compenseert u het verschil.
 • Perfecte installatie door vakbekwame specialisten
  Onze vaste installatieteams werken alles tot in detail af. We zorgen dat de isolatie perfect is aangebracht, de voegen onzichtbaar zijn afgewerkt en dat het geheel vochtbestendig wordt opgeleverd.

Ons team

Ons team werkt iedere dag vol enthousiasme aan Isolatieplan. We hebben één gezamenlijk doel, namelijk iedereen te laten profiteren van een goed geïsoleerde woning. Het feit dat wij zo snel groeien, hebben we aan ons bruisende team te danken.

Contact

 • Telefoon: 085-7609260
 • E-mail: info@isolatieplan.nl
Telefonisch bereikbaar:
Maandag 8.30 - 20.30 uur
Dinsdag  8.30 - 20.30 uur
Woensdag 8.30 - 20.30 uur
Donderdag 8.30 - 20.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.00 uur

Isolatieplan is een handelsnaam van Zonneplan B.V.
Assendorperdijk 9
8012 EG Zwolle
KvK-nummer: 56968329
Btw-nummer: NL8523.83.046.B01